Eric van Lustbader – De Bourne vergelding

De Bourne vergelding

Eli Yadin, hoofd van de Mossad en persoonlijke vriend van Jason Bourne vermoedt dat er een connectie bestaat tussen de Mexicaanse drugskartels en het Chinese Politbureau en dat de illegale handel tussen de twee verder gaat dan het alleen maar smokkelen van drugs. Om daar zekerheid over te krijgen vraagt Eli Yadin Jason Bourne een onderzoek in te stellen. Jason stemt ermee in en dat niet alleen om de waarheid over de illegale handel boven tafel te krijgen maar vooral omdat hij op deze manier in staat is de dood van Rebeka, de enige vrouw van wie hij echt gehouden heeft en die door Qujang Jidan, vooraanstaand lid van het Politbureau is vermoord, te wreken. Bourne komt terecht in een wereldwijd complot waarin Chinezen, Mexicanen en Russen een bloederige machtsstrijd met elkaar uitvechten. Hoe dichter Jason Bourne bij zijn doel komt, hoe gevaarlijker het voor hem wordt en uiteindelijk staat zijn eigen leven op het spel.

Volg dit blog

Ontvang de laatste berichten in je brievenbus