Susan Hill – De kleine hand

De kleine hand

Adam Snow is een antiquaar die op weg naar zijn huis in Londen besluit om niet de snelweg te nemen maar via secundaire wegen te rijden. Hij verdwaalt en komt terecht bij een vervallen huis met een verwilderde tuin. Als hij het huis van dichtbij wil bekijken voelt hij plotseling heel duidelijk een kinderhand in zijn eigen hand. Toch is hij helemaal alleen. Hij kan deze gebeurtenis niet vergeten, zeker niet als er nog een paar onverklaarbare voorvallen plaatsvinden. Sommigen veroorzaken een oncontroleerbare en diepe angst die hem aan zichzelf doen twijfelen. Zelfs als hij onderweg is naar een Frans klooster om een First Folio of Shakespeare te beoordelen laat het handje hem niet los. Aangeslagen en op het randje van een zenuwinzinking komt hij bij het klooster aan.


De drie vorige berichten op mijn blog

Andrew Gross – Alleen hij
Op 14 november verscheen bij uitgeverij De Fontein de thriller Alleen hij van de Amerikaanse schrijver Andrew Gross. Bestseller auteur Andrew[...]
Volg dit blog

Ontvang de laatste berichten in je brievenbus