Erin Kelly – Hemelbrand

Hemelbrand

Vredesrechter Lydia MacBride, echtgenote van schoolhoofd Rowan MacBride en moeder van drie kinderen Sophie, Tara en Felix, is ongeneeslijk ziek en heeft niet lang meer te leven. In de laatste maanden van haar leven vertrouwt zij een geheim toe aan haar dagboek. Een geheim, dat wanneer het in de openbaarheid komt, de reputatie van de respectabele familie in diskrediet zal brengen. Na de dood van Lydia komt de familie bijeen in het landelijke Devon om er gezamenlijk een weekend door te brengen, de familiebanden weer aan te halen en de as van Lydia te verstrooien. In deze geïsoleerde omgeving worden de MacBrides op dramatische wijze geconfronteerd met Lydia's schokkende geheim en voor de gevolgen daarvan kan niemand weglopen.

Volg dit blog

Ontvang de laatste berichten in je brievenbus