Pagina 85

Een blog over boeken, wat ik lees en wat ik ervan vind



Bianca Nederlof – Ondenkbaar

Door Joop Liefaard 3 april 18

Op 14 april 2018 verschijnt bij uitgeverij LetterRijn de thriller Ondenkbaar van Bianca Nederlof. Bianca Nederlof (1980) schrijft korte verhalen, kinderboeken en thrillers. In 2014 debuteerde ze met de thriller Ongrijpbaar. Dit boek werd genomineerd voor zowel de Schaduwprijs als de Hebban Thriller Debuutprijs. In 2018 komen haar negende en tiende kinderboek uit. Ook schreef ze mee aan Schaduwreis, een unieke roman, geschreven door dertien schrijvers. Naast auteur is Bianca zelfstandig redacteur voor zowel particulieren als uitgeverijen. 

Over Ondenkbaar

Amsterdam Pride, hartje zomer. Drie aanslagen, zesentwintig doden, tientallen gewonden. Ontelbaar veel levens zullen nooit meer hetzelfde zijn.
Een halfjaar later. Evelien probeert de band te herstellen met haar tweelingbroer, die sinds de aanslagen niet meer is wie hij was. Ondertussen voelt ze zich steeds meer in het nauw gedreven door een onbekende, die haar grimmige berichten stuurt. Wanneer er iets vreselijk gebeurt met een collega, vermoedt Evelien dat er iets niet klopt en ze is vastbesloten erachter te komen wat dat is.
Maar dan is het te laat en ze wordt voor een onmogelijke keuze gesteld.

Hier kun je mijn recensie over Ongrijpbaar lezen.

Volg dit blog

Ontvang de laatste berichten in je brievenbus