Pagina 85

Een blog over boeken, wat ik lees en wat ik ervan vind



Boekbloggers Overzicht 2017

Door Joop Liefaard 28 januari 17

Door de opkomst van sociale media is de laatste jaren het aantal blogs over boeken enorm toegenomen. Zelfs vlogs over boeken beginnen in de mode te raken. Het is eigenlijk heel simpel om een website of blog op te zetten. Er zijn talloze voorgebakken, zogenaamde “themes” die je met relatief weinig kennis kunt om toveren tot een blog naar eigen smaak. Veel van deze “themes”zijn gratis, voor anderen moet je betalen en dan is professionele ondersteuning meestal in de prijs inbegrepen. Even googelen en je vindt uitgebreide handleidingen en fora die je de weg wijzen.

Of al deze blogs voldoende niveau hebben om in welke vorm dan ook een vruchtbare bijdrage te leveren aan de boekenwereld betwijfel ik. Gelukkig zijn er genoeg goede blogs waar je een heleboel informatie kunt vinden over boeken in je eigen favoriete genre.

Hebban heeft een groot aantal van deze blogs beoordeeld en er een aantal webpagina's aan gewijd. Heel erg interessante informatie voor wie op zoek is naar nieuws over boeken, recensies en interviews met schrijvers wil lezen of ander nieuws uit de boekenwereld tot zich wil nemen.

Je kunt alles over dit onderwerp vinden op deze pagina.

Bron: Hebban

Volg dit blog

Ontvang de laatste berichten in je brievenbus