Pagina 85

Een blog over boeken, wat ik lees en wat ik ervan vind



Sander Verheijen – Ik kan er nét niet bij

Door Joop Liefaard 7 november 17

Op 14 november verschijnt bij HarperCollins Holland het bijzondere en indringende boek Ik kan er nét niet bij van de Nederlandse auteur Sander Verheijen. Sander Verheijen (1974) is general manager en hoofdredacteur van boekensite Hebban.nl. Hij werkte de afgelopen twaalf jaar in verschillende functies in het boekenvak. Onder de naam Twelph ontwerpt hij onder andere boekomslagen voor een groot aantal Nederlandse uitgeverijen. Over zijn kinderen schreef Sander eerder al een aantal zeer goed gelezen blogs.

Over Ik kan er nét niet bij

Sander is de vader van de tweeling Willem en Maurits. In Ik kan er nét niet bij vertelt hij het verhaal van zijn eerste jaren als vader van deze bijzondere tweeling. Eén werd geboren met een zware hersenbeschadiging (cerebrale parese), de ander heeft autisme. 

Sander vertelt openhartig en zonder zichzelf te sparen over zijn persoonlijke ontdekkingstocht naar het vaderschap: over de tegenslagen die zijn jonge gezin treffen, over toekomstdromen die in duigen vallen, maar ook over hoe ze knokken en relativeren en bovenal hoop houden.

De presentatie

De boekpresentatie vindt plaats op donderdag 16 november om 17:30 uur bij boekhandel Scheltema, Rokin 9 te Amsterdam, 4e verdieping.

Volg dit blog

Ontvang de laatste berichten in je brievenbus