Pagina 85

Een blog over boeken, wat ik lees en wat ik ervan vindLisa Regan – Nu ben je van mij

Door Joop Liefaard 14 april 24

Over Lisa Regan en haar thrillers

Lisa Regan is een veelgeprezen auteur van spannende thrillers, vooral bekend om haar meeslepende verhalen rondom Detective Josie Quinn een krachtige en slimme heldin die complexe zaken met vastberadenheid aanpakt. Van de serie zijn tot nu toe 8 boeken in Nederland verschenen. Nu ben je van mij is het eerste deel, Het boek is uitgegeven door uitgeverij De Boekerij.

Schokkende Geheimen in Denton

Detective Josie Quinn is geschorst omdat zij in een eerdere zaak een verdachte nogal hardhandig behandelde. Maar wanneer een tienermeisje genaamd Isabelle Coleman vermist raakt, kan Josie het niet laten om toch op onderzoek uit te gaan. Als ze dieper graaft, ontdekt ze schokkende geheimen in het kleine stadje Denton. De plot in deze thriller is goed in elkaar gezet en houdt de lezer scherp met dramatische onthullingen en onverwachte wendingen.

Het Mysterie van een Vermist Meisje en een Cold Case

Josie is een vrouw waar niet mee te spotten valt maar ook een proragonist die achtervlogd wordt door persoonlijke demonen. Haar vastberadenheid om Isabelle te vinden leidt haar naar een ander beschadigd meisje, waarvan de politie niet wist dat ze vermist was. Dit mysterie verdiept zich als Josie het spoor volgt en een cold case ontdekt die door de autoriteiten als hoax werd bestempeld. De spanning escaleert en Josie vraagt zich af wie ze kan vertrouwen in deze hechte gemeenschap.

Omslag van de thriller Nu ben je van mij van Lisa Regan.
Aangename Schrijfstijl en goed gedoseerde Spanning

De schrijfstijl van Lisa Regan is aangenaam en nodigt uit tot verder lezen. Het verhaal trekt vanaf het begin de aandacht van de lezer. De hoofdpersonages zijn goed uitgewerkt hoewel Lisa Regan soms vervalt in het gebruik van stereotypen en clichés en dat is jammer. Er is in het verhaal een goede balans tussen de goed gedoseerde spanning, een vleugje romantiek, gebeurtenissen uit het verleden en de onderlinge animositeit binnen het politieapparaat.

Conclusie
Over het geheel genomen is Nu ben je van mij een pageturner die je tot het einde in spanning houdt. Het is een meeslepende thriller die lezers onderdompelt in een web van spanning, mysterie en gevaar. Lisa Regans goed doordachte verhaal en de herkenbare personages maken dit een must-read voor fans van misdaadfictie en suspens.
Inkttekening van een lezende Chinese vrouw.

Afbeelding gemaakt met Midjourney


Volg dit blog

Ontvang de laatste berichten in je brievenbus