Privacybeleid

Wie ben ik

Pagina 85 is een boekenblog dat door mij wordt gemaakt en onderhouden. Ik ben de enige die zich met dit blog bezighoudt en ben verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring

Mijn adres is:

Joop Liefaard
Rua Sinhá Junquiera 46
14025609 Ribeirão Preto - SP
Brazilië.

Mijn e-mail adres is: info@mijnboekenblog.com
Het internetadres van mijn weblog is: https://mijnboekenblog.com.
De hosting van dit blog is ondergebracht bij het bedrijf Namecheap (https://www.namecheap.com)

Persoonsgegevens die ik verwerk

– Voor- en achternaam
– E-mailadres
– IP-adres
– Locatiegegevens
– Internetbrowser en apparaat type

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk

Ik verwerk jouw persoonsgegevens met het doel je een bericht te sturen indien je daarom vraagt of om de inhoud van mijn blogberichten nader toetelichten.

Reacties en contactformulier

Als bezoekers reacties achterlaten op mijn blog verzamel ik de gegevens die worden ingevuld in het reactieformulier en het IP-adres van de bezoeker. Het e-mailadres wordt nooit getoond bij de reacties en ik gebruik het alleen om indien nodig contact te zoeken. Het contactformulier dat ik gebruik komt van de WordPress plugin Contact Form 7. Deze plugin slaat geen verzonden berichten op.

Cookies

Pagina 85 gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan Pagina 85 wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van mijn blog en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat het blog naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee mijn blog optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op mijn blog kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten. Deze andere websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken en tracking van derde partijen insluiten.

Analyse

Pagina 85 maakt ook gebruik van de plugin Jetpack voor WordPress om inzicht te krijgen in bezoekersaantallen en het soort artikelen waar jullie aandacht naar uitgaat. Jetpack verzamelt gegevens als ip-adres, locatie, jouw activiteiten op mijn blog, browser en apparaattype.

Delen van persoonsgegevens met derden

Pagina 85 verstrekt uitsluitend persoonsgegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Hoe ik persoonsgegevens beveilig

Pagina 85 neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met mij op via info@mijnboekenblog.com.

Ik heb de volgende maatregelen genomen om je persoonlijke gegevens te beschermen.

-Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
-Er is een SSL certificaat geïnstalleerd zodat jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding worden verstuurd. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.
-Er zit beveiliging op mijn blog om deze te beschermen tegen verdachte inlogpogingen en spam.
-Er wordt zorgvuldig omgegaan met gegevens van bezoekers en gebruikers van mijn blog.

Hoe lang ik jouw data bewaar

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.
Als je het contactformulier gebruikt ontvang ik een e-mail met je naam en e-mail adres. Nadat ik de vraag in het formulier heb beantwoord wordt je e-mail verwijderd.

Aanvullende informatie

Pagina 85 wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Volg dit blog

Ontvang de laatste berichten in je brievenbus

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten